Smučarski klub "Niš"
O NAMA VESTI TAKMIČARI SKI ŠKOLA KONTAKT  
SK NIŠ 
VESTI ZA SMUČARE 
SPORTSKE VESTI
TAKMIČARI SK NIŠ
BOJANINE VODE
EVROBALKAN KUP


Home page VESTISportske vestiPredstavljamo: Ognjen Dragoljević, glavni trener SK Niš
Predstavljamo: Ognjen Dragoljević, glavni trener SK Niš
11.11.2011

 
Sarajlija, rođen 1975-te godine. Apsolvent na Fakultetu fizičke kulture i sporta na Palama. Aktivno se takmičio u skijanju od 7-me godine. Trenersku karijeru započeo kao instruktor skijanja na Jahorini.

Radio kao trener u Ski klubu Jahorina sa Pala - višegodišnjem prvaku Republike Srpske i jednom od najboljih klubova BiH. U tom periodu radio sa takmičarima cicibanske i dečije kategorije od kojih su mnogi bili prvaci BiH. 2007-me godine je angažovan za trenera  juniorske i seniorske BiH reprezentacije. U sezoni 2007/08 postigao najveći  rezultat u karijeri sa Žanom Novaković, koja je tada ispunila Olimpijsku A normu u disciplini veleslalom, na državnom prvenstvu Slovenije, i osvajanjem državne titule u slalomu i veleslalomu u BiH. U sezoni 2008/09, postavljen je za glavnog trenera ski kluba Jahorina sa Pala i trenera dečije reprezentacije BiH. Kao trener tog tima, učestvovao je na najznačajnijim dečijim takmičenjima u zemlji i inostranstvu.

U dosadašnjoj karijeri radio sa mnogim takmičarima koji su bili državni prvaci u svojim kategorijama u disciplinama slalom,veleslalom i koji su zabeležili značajne međunarodne rezultate.Tokom karijere pohađao mnoge međunarodne seminare za trenera alpskog skijanja i završio kurseve za instruktora skijanja. Kroz dosadašnji rad, sarađivao i radio sa mnogim trenerima i ekipama razvijenih skijaških nacija, sa kojima i danas uspešno sarađuje.

Od 2011. godine, radi kao glavni trener ski kluba Niš iz Niša.

Sportske vesti
Mladen Pešić - prvi nišlija na Svetskom prvenstvu u skijanju
Sjajni rezultati niških skijaša u Hrvatskoj
Nišlije najbržžže i na Besnoj kobili
Nikolina donela zlato sa Mokre gore
Cicibani SK Niš, najbolji na prvom regionalnom takmičenju na Staroj Planini
Tea donela prve bodove za SK Niš sa Kopaonika
Tradicionalni Race kamp Ski kluba Niš u Banskom

OSTALE VESTI >>


© 2005 Smučarski klub „Niš“. Dom planinara, Tvrđava bb, 18000 Niš. +381(18)515-681. [email protected]