Smučarski klub "Niš"
O NAMA VESTI TAKMIČARI SKI ŠKOLA KONTAKT  
SK NIŠ 
VESTI ZA SMUČARE 
SPORTSKE VESTI
TAKMIČARI SK NIŠ
BOJANINE VODE
EVROBALKAN KUP


Home page VESTISportske vestiKlinci SK Niš raširili pluća u Banskom
Klinci SK Niš raširili pluća u Banskom
03.02.2011

 
Naše žute crnce će Bansko pamtiti do sledeće godine. Osvežili su Pirin lepim osmesima, dobrim vaspitanjem, sportskim ponašanjem i fenomenalnim skijanjem. A činili su to svakog dana, od 3-ćeg do 17-tog januara, od jutra (obavezni footing po mrazu, buđenje petlova) do mraka (video analize, priprema završne predstave za roditelje).

8 članova pionirske (rođ. 1994-1999) i 7 članova cicibanske ekipe (rođ. 2000-2002) je naporno radilo sa trenerima Bojanom Petrovićem i Bojanom Ristić, uz nadzor našeg spoljnog (barem on to tako misli) saradnika Ognjena Dragoljevića, iz Ski kluba Jahorina. Izbegli su zajedno sve prepreke i zamke na stazi, pojeli sve što im se poslužilo (po neko i više od toga), uradili sve zadatke na stazi i van nje, na radost i zadovoljstvo trenera, roditelja i cele ekipe SK Niš koja je do vrha napunila Hotel Izvorite (Čalin Valog), našu bazu ove godine.

Ove godine je u Banskom osnovana i Niška škola skijanja, kao prirodni nastavak ogromne tradicije SK Niš u razvoju skijanja u našem gradu. Više od 50-toro dece je prošlo kroz početnu i naprednu školu, koju je organizovalo i sprovelo 9 instruktora, među kojima i dva naša aktivna FIS takmičara. Uspeh škole nam daje za pravo da očekujemo značajno pojačanje takmičarskog pogona, već ove i sledeće godine.

Ako nam ne verujete, pogledajte foto-galeriju sa kampa SK Niš, u Banskom. Ako vam se dopadne ono što ste videli, javite nam se i pridružite se najvećoj skijaškoj porodici u Srbiji.

Sportske vesti
Mladen Pešić - prvi nišlija na Svetskom prvenstvu u skijanju
Sjajni rezultati niških skijaša u Hrvatskoj
Nišlije najbržžže i na Besnoj kobili
Nikolina donela zlato sa Mokre gore
Cicibani SK Niš, najbolji na prvom regionalnom takmičenju na Staroj Planini
Tea donela prve bodove za SK Niš sa Kopaonika
Tradicionalni Race kamp Ski kluba Niš u Banskom

OSTALE VESTI >>


© 2005 Smučarski klub „Niš“. Dom planinara, Tvrđava bb, 18000 Niš. +381(18)515-681. [email protected]