Smučarski klub "Niš"
O NAMA VESTI TAKMIČARI SKI ŠKOLA KONTAKT  
SK NIŠ 
VESTI ZA SMUČARE 
SPORTSKE VESTI
TAKMIČARI SK NIŠ
BOJANINE VODE
EVROBALKAN KUP


Home page VESTISportske vesti2.4.2006. Održan Alpski Kup
2.4.2006. Održan Alpski Kup
Niški smučari u samom vrhu. Sa ukupno šest osvojenih medalja (jedna zlatna, dve srebrne i jedna bronza) rezervisali su mesto među one najbolje.

 
Na Kopaoniku 26. marta održan je alpski kup pod nazivom "NIŠ 2006" u organizaciji Smuèarskog kluba "NIŠ". Ovo takmičenje održano je za uzrast dece od 12 do 14 godina u muškoj i ženskoj konkurenciji u disciplini veleslalom. Alpski kup "NIŠ 2006" okupio je 9 ski klubova iz cele Srbije. Sa ukupno šest osvojenih medalja (jedna zlatna, dve srebrne i jedna bronza) niški smučari  rezervisali su mesto meðu one najbolje.

U kategoriji mlađih devojčica zlato je osvojila Veronika Tomić (BSK), srebro Sonja Smiljnić (Smučarski klub "NIŠ") a bronzu Milica Soćanac (KOR). U kategoriji starijih devojčica skoro bez konkurencije bila je Maša Ðokić (Smučarski klub "NIŠ") koja je čak 3 sekunde bila brža od drugoplasirane Jovane Vuckovic (ZLN) dok je treće mesto osvojila, takođe članica Smučarskog kluba "NIŠ", Natalija Mitrović.

U kategoriji mlađih dečaka medalje su osvojili: Sava Nikolić (OSK) zlato, Luka Stevanović (BSK) srebro i Marko Lazić (BSK) bronzu. U kategoriji starijih dečaka, prvi na cilj stigao je Dušan Stevanović (BSK), srebrom se okitio Veljko Zdravković (Smučarski klub "NIŠ")  a bronzu je poneo Vitor Ljubičić (KOB).

Sportske vesti
Mladen Pešić - prvi nišlija na Svetskom prvenstvu u skijanju
Sjajni rezultati niških skijaša u Hrvatskoj
Nišlije najbržžže i na Besnoj kobili
Nikolina donela zlato sa Mokre gore
Cicibani SK Niš, najbolji na prvom regionalnom takmičenju na Staroj Planini
Tea donela prve bodove za SK Niš sa Kopaonika
Tradicionalni Race kamp Ski kluba Niš u Banskom

OSTALE VESTI >>


© 2005 Smučarski klub „Niš“. Dom planinara, Tvrđava bb, 18000 Niš. +381(18)515-681. [email protected]